Slide Image

Lediga lägenheter

Nedan presenterar vi aktuella lediga lägenheter

Kul att ni vill hyra lägenhet av oss! Lediga lägenheter publiceras nedan löpande. För att kunna hyra lägenhet av oss behöver ni registrera er i vår bostadskö, det gör du längre ner på denna sida. När en lägenhet finns tillgänglig erbjuds man i tur och ordning. 

Gör intresseanmälan

För att söka lägenhet hos oss krävs det att våra grundkrav är uppfyllda. Den sökande ska vara över 18 år. Sökande ska ha ett fast arbete, s.k. tillsvidareanställning eller annan inkomst som bedöms motsvara en fullgod betalningsförmåga. Kreditupplysning för den sökande ska vara utan anmärkningar. Sökande ska ha goda boendereferenser från tidigare boende. Antalet boende i aktuell lägenhet ska vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek och planlösning. Fyll in nedan formulär, vi kommer därefter kontakta er i turordning för att erbjuda er en lägenhet.

    PERSONLIG INFORMATION
    HYRESOBJEKT

    När du registrerar dig kommer Värendshem att behandla din registrering och de personuppgifter som du lämnar i den. Vi behandlar dessa personuppgifter med stöd av en intresseavvägning. Om du lämnat dina personuppgifter, blivit angiven som medsökande eller annars omfattas av den aktuella personuppgiftsbehandlingen har du rätt att invända mot denna intresseavvägning.