Slide Image

HYRESRÄTTER MED OMTANKE

Kv.Sjöspegeln

Sjönära hyresrätter i Växjös nya stadsdel!

54 lägenheter på två och tre r o k

Bredvik ligger vackert beläget utmed Norra Bergundasjöns västra strand. En ny stadsdel i Växjö växer fram och utformas med den direkta kopplingen till natur och utemiljö. Nya gångstråk och cykelvägar gör att du tar dig enkelt till Växjö city och dess stora handelsområden.


De 54 hyreslägenheterna på två och tre r o k, har genomgående gedigna materialval, energisnåla maskiner och LED-belysning. Utomhus förstärks trädgårdskänslan av häckar kring fruktträd och gräsmattor. Allt till en hyra som tål att jämföras.

Kv sjöspegeln miljö
Bostadsfakta Kv. Sjöspegeln

Typ

Flerbostadshus, 4 våningar

Inflyttning

1 Maj 2021

Upplåtelseform

Hyresrätter

Antal

54 lägenheter

Storlekar

2 – 3 r o k, 46 – 78 kvm

Arkitekt

Arkitektbolaget

En lägenhet efter dina behov

Våra lägenheter finns i fyra genomtänkta planlösningar med storlekar från 2 rok på 46 kvm till 3 rok på 78 kvm. Alla lägenheter har balkong eller uteplats.

Slide Image
3 ROK, 78 KVM

En mycket välplanerad och ljus trea med sammanhängande vardagsrum, kök och balkong som bjuder in naturen i den öppna planlösningen. Den stora balkongen ligger placerad mot norra Bergundasjön i naturskönt österläge. Sovrummen har gott om förvaring, ligger i västerläge och i nära och bekväm anslutning till badrummet. Hela lägenheten är lättmöblerad och genomtänkt.

Slide Image
2 ROK, 54 KVM

En ljus, yteffektiv och trevlig tvåa med öppen planlösning och utsikt mot norra Bergundasjön från båda rummen. Goda förvaringsmöjligheter i sovrummet, fin utsikt och stora ljusinsläpp via balkongen. Utgång till den insynsskyddade balkongen från vardagsrummet. En optimal lägenhet med direkt närhet till naturen.

Slide Image
2 ROK, 66 KVM

En unik vindsvåning med två rum på översta planet med fantastisk utsikt över norra Bergundasjön både från sov- och vardagsrummet. Det finns stora förvaringsmöjligheter i det generösa sovrummet som ligger i norrläge. Öppen planlösning och en helt insynsskyddad balkong med panoramautsikt över sjön. Detta är en generös och stor tvåa som använder alla ytor effektivt.

Slide Image
2 ROK, 46 KVM

En trivsam tvåa med mycket ljusinsläpp och entré direkt till det fria. Vardagsrum och kök ansluter till en generös uteplats i österläge med utsikt över Norra Bergundasjön. Sovrummet är placerat i västerläge och har goda förvaringsmöjligheter. En välplanerad tvåa med stor potential.

Previous image
Next image

Hög standard och gedigna materialval

Uppvärmning av bostäderna sker med anslutning till Växjö kommuns fjärrvärmesystem och driftelen produceras i så stor utsträckning som möjligt i husens egna solcellsanläggningar. Varje lägenhetsinnehavare kan själv enkelt följa och påverka sin användning av el, fjärrvärme samt varm- och kallvatten. Detta bidrar till att de boende själva kan se sin klimatpåverkan. Bostäderna har även energisnåla vitvaror såsom  kyl- och frys, spis, tvättmaskin och torktumlare, samt LED-belysning. Allt för att ytterligare minimera energiförbrukningen.

Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image

Nära till lugn och vacker natur

I kvarteret Sjöspegeln finns den nära kopplingen till naturen och utemiljön. Vistelse utomhus skapar naturliga kontaktytor för de boende och bidrar till en social gemenskap och samhörighet. De gröna ytorna innefattas av odlingar, fruktträd och gemensamma gräsmattor kantade av häckar och gångar som förstärker trädgårdskänslan.

Varje lägenhetsinnehavare i Sjöspegeln får kostnadsfritt tillgång till en verktygspool samt tillgång till en elcykelpool. Detta bidrar till minskad klimatpåverkan och stimulerar ett miljövänligt och hälsosamt transportsätt. Laddstolpar för el- och hybridbilar finns också att tillgå

kv sjöspegeln